8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ПРЕМИЕР ОФИС

Дејност: 
трговија на големо и мало на канцелариски материјали и канцелариски мебел

Премиер Офис е релативно ново формирана компанија. Започнавме со работа на 11 ноември 2006 година. Нудиме секаков вид на канцелариски материјали, мебел и електроника.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.Гоце Делчев бр.49
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 320 323
    +389 (34) 340 323

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)