6/3/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ЕЛМА-Г

Дејност: 
трговија на мало со апарати за домаќинствата, радио и телевизиски уреди

ДПТУ Елма-Г дооел е формирана во 1995 година. Денес сме добро познати на пазарот на Југоисточниот дел од РМ со производите кои ги нудиме во нашиот продажен објект и тоа од марките: Горење, Бош, Самсунг, Панасоник, ЛГ, Беко и др. Нашите цели се насочени кон проширување на трговската мрежа со нови производи.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.Панче Пешев бр.3
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 330 330
    +389 (34) 343-123

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)