8/19/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ПЕШО ИНЖЕНЕРИНГ

Дејност: 
градежништво

Пешо инженеринг дооел Струмица проектира идејни и главни проекти во фази архитектура, статистика, водовод и канализација. При проектирањето ги следиме најновите достигнувања на модерната архитектура и конструктерство, применувајќи модерни техники на CAD проектирање, при што применуваме специфична методологија за градење на сеизмички подрачја. Голем број на објекти се изградени во долгогодишното работење за да се види квалитетот на изведбата кој го гарантираме.

Наши производи:

• Проектирање и изградба на стопански објекти, магацини, откупни пунктови, бензински пумпи
• Проектирање и изградба на приватни куќи до клуч на рака
• Дизајнирање и уредување на ентериери во угостителските објекти, домови или деловни простории
• Дизајн и изработка на спуштени плафони од гипс картон по систем KNAUF

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.Бул.Маршал Тито бр.15/1/4
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 75 424364
    +389 (34) 75 436961

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)