6/4/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


САВЕЛО

Дејност: 
производство на тапациран мебел

ТДПТУ Савело Драгољуб дооел Струмица е основана во 1992 година и се до 2003 година работи како фирма која се занимава со трговија на разновиден мебел. Во 2003 година со изградбата на нова производствена хала од 3000 м2 започнавме со производство на тапациран мебел и во моментов нудиме 30 видови гарнитури за седење, лежаи и каучи. Нашите производи ги пласираме во земјата и странство.

Наши производи:

• ТД „Викторија“: тросед на развлекување, двосед на фотелја изработени од букова граѓа, сунѓер, мебел штоф, вата, иверица и лесонид
• АГ.„Софија“: АГ.гарнитура со тросед на развлекување изработена од букова граѓа, сунѓер, мебел штоф, вата, иверица и лесонид
• ТАФ „Финеса“
• ТАФ „Катерина“
• Тросед „СПА“

Генерални податоци:

 • AddressАдреса:
 • Производствен погон:
  ул.Климент Охридски бб
  Индустриска Зона Север
  2400 Струмица

  Салон:
  ул.Благој Мучето бр.8
  2400 Струмица
 • TelephoneТелефон:
 • +389 (34) 326 428
  +389 (34) 330 390

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)