8/23/2019 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ВЕДРА МЕБЕЛ

Дејност: 
производство на тапациран мебел

Фирмата постои 15 години и се труди да ги прати новите дизајни на седечките гарнитури.

Наши производи:

• Седечки гарнитури
• Лежаи
• Трпезариски маси и столови

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • С.Турново бб
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 358 691
  • FaxФакс: 
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)