8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


КРИСТИ

Дејност: 
производство на тапациран мебел

Фирмата се формира во август 2001годуна под името Таневи,а подоцна се пререгистира под умето Кристи која добро се носи со конкуренцијата.

Наши производи:

• Сите видови на седечки гарнитури лежаи каучоци

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • С.Моноспитово бб
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 371 578
  • FaxФакс: 
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)