6/4/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


МАРТИН-А.З УВОЗ - ИЗВОЗ

Дејност: 
изработка на градежна столарија, изработка на ентериери од масивно дрво и иверица, изработка на иконостаси и секаков вид црквени ентериери, изработка на погребална опрема и изработка на секаков вид дрвни кровни конструкции.

Фирмата е основана од 2005 година. Има иведено голем број објекти. Работи успешно и е со тенденција за ширење.

Наши производи:

• Изработка на градежна столарија
• Изработка на ентериери од масивно дрво и иверица
• Изработка на иконостаси и секаков вид црквени ентериери
• Изработка на погребална опрема
• Изработка на секаков вид дрвни кровни конструкции

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Ул. 10-ти Септември бр. 19
    Ново Село
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 355 446
  • FaxФакс: +389 (70) 374 556
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)