6/4/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


НИПРОМ

Дејност: 
производство на столарија

Нипром доо Струмица произведува секаков вид на столарија во сериски количини, по порачка и замисла на своите потрошувачи или според последните модели на италијански, грчки дизајн.

Наши производи:

• Фурниран медијапан, фурнирана иверица и фурнирани собни врати
• Масивна столарија со европски квалитет

Генерални податоци:

 • AddressАдреса:
 • Ул.К.Јосифовски бр.51
  2400 Струмица

  Погон:
  Индустриска зона Север
  (на стариот пар Струмица-Радовиш)
 • TelephoneТелефон:
 • +389 (34) 325 915

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)