8/19/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


МЕБЕЛ 2000

Дејност: 
производство на мебел

Мебел 2000 е модерна фирма за дизајнирање и производство на станбен и деловен мебел. Клуч на успехот на Мебел 2000 со сигурност е љубовта кон ентериерите и естетиката, како и желбата за откривање и презентирање на нови светски трендови во дизајнот и непрекидно запознавање на желбите и потребите на купувачот. Располагајќи со висока технологија при изработка на мебел, со квалитетен и современ материјал, преку стручен тим на производство и дизајнирање, Мебел 2000 ќе ви овозможи потполна услуга од почетни скици, компјутерска симулација на просторот, до транспорт и монтажа на производот.

Наши производи:

• Мебел за дневна соба
• Мебел за детска соба
• Мебел за спални соба
• Кујнски мебел
• Изработка и уредување на ентериери на деловни простории

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Димитар Влахов“ 61
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 343 850
    +389 (34) 343 860

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)