6/4/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


КИКО СТИЛ

Дејност: 
произдодство на мебел и столарија

Фирмата КИКО СТИЛ е формирана во 1999 година и успешно работи на пазарот за производство на готов мебел и столарија. Во овие 8 година со нашите асортиман на производи и квалитет сме добро познати на пазарот во Република Македонија.

Наши производи:

• Дневен ентериер-Дневни соби изработени од медијапан, фурниран медијапан, дрво и иверица
• Кујни- Кујни изработени од фарбан медијапан, фурниран медијапан, ламинат(готово) лице, дрво и иверица
• Маси од секаков материјал во различни форми и димензии
• Прозорци и влезни врати од дрво, даб и чам

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Маршал Тито“ бр.142
    (Стара памучна)
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 325 600

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)