8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ПАРАЛИДОВИ

Дејност: 
дрвопреработувачка дејност

Компанијата се формира во 2001 година .Сопственичката структура е 100% приватна.Имам производствен погон во центарот на Босилово но во скоро време ке го преместам во новоизградениот објект во индустриската зона во Босилово.

Наши производи:

• Фурнир
• Готови гајби
• Режана граѓа
• Парена и непарена граѓа
• Децимирани елементи

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • С.Босилово бб
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 371 761
  • FaxФакс: +389 (34) 371 761
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)