8/23/2019 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


Л-Д

Дејност: 
производство на женски хулахоп чорапи

ДПТУ “Л-Д“ ДОО-Струмица е организирано и работи како производствено претпријатие од 1992 година. Се занимава со производство на разни видови хулахоп чорапи.Технолошкиот процес опфаќа плетење, кроење, шиење и по потреба фарбање. Во претпријатието потполно е усвоена технологијата на фарбање на неколку вида текстилни суровини.
Наша визија е постојано тежнеење кон развој, производство на производи со висок квалитет и поголем пласман на производите на домашенниот и странски пазар.

Наши производи:

• ЕМА – супер еластична стреч хулахоп чорап.M
• МАРИЈА – полуперлон хулахоп чорап.
• ЉУБИЦА – супер еластична хулахоп чорап со ликра.
• ЕЛИ – супер еластична доколенка.
• ЕМА 3 во 1 – супер еластична stretch хулахопка, 3 пара во 1 кутија.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 346 158
    +389 (34) 345 067
  • FaxФакс: +389 (34) 346 158
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)