10/7/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ХЕЛЕНА ВАСИЛЕВО

Дејност: 
производство на текстилни производи

Конфекцијата Helena Fashion постои од 1997 година. Лоцирана е во стопанската зона општина Василево, а во склоп на неа постои и дисконт во кој продажбата се врши на големо и мало. Оваа конфекција веќе 9 години успешно работи,ги задоволува потребите на своите потрошувачи и го зголемува својот асортиман Helena Fashion произведува облека за секоја возраст, секаква пригода и сечиј џеб Таа е конфекција со долгогодишна традиција висока технологија и врвен квалитет. Тоа го докажува зголеменото производство и потрошувачка како на нашиот така и на странскиот пазар (Холандија, Германија и Англија) Конфекцијата Helena Fashion секоја година организира модни ревии кои се доста посетени и е присутна на сите регионални саеми.

Helena Fashion е достапна за секого од Вас со своите 25 бутици ширум Македонија и тоа во: Василево, Велес, Кочани, Радовиш, Гевгелија,Неготино, Кавадарци, Скопје (во 4 населби ТЦ Бисер, Центар, Карпош 4 и Порта Влае), Берово,Струмица (3 бутика), Битола (2 бутика),Прилеп, Кичево, Куманово,Охрид, Ресен, Штип, Тетово,Струга.

Хелена е формирана со 100 % сопствен капитал на грчки граѓани.Има вработено 380 лица, има 25 бутика низ цела Македонија, и дисконт за текстил во индустриска зона Василево.

Наши производи:

• Тренерки – сопствено производство
• Маици кратки и долги со ракави - сопствено производство
• Машки комплети, детски комплети, блузи од памук, панталони од памук и др.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Василево б.б
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 353 310

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)