8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ЕЛ ГРЕКО-ТЕКСТ

Дејност: 
производство на друга горна облека

Ел Греко Текст дооел Струмица е основана од 2003 година. Располагаме со свој сопствен објект од 1500м2, а во производството се ангажирани 45 вработени. Се стремиме кон проширување на производсата линија и тоа сопствена кројница, моделар и зголемување на бројот на вработените.

Наши производи:

• Женска памучна мајца
• Женски хеланки
• Детски памучни тренерки
• Женски фустани и сукни
• Изработка на горна облека по систем лон (маици, блузи, хеланки, тренерки и друго)

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.Гоце Делчев бб
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 325 231
  • FaxФакс: +389 (34) 325 231
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)