8/14/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ЕДИНСТВО

Дејност: 
производство на конфекција

АД Конфекција и трикотажа Единство Струмица е основана во 1966 година. Има вработено околу 300 работници. Специјализирани сме за производство на наменски програм и тоа: полиција, војска и друг службен програм. Имаме воспоставено долгогодишна деловна соработка со партнер од Англија. Од 2004 година имплементираме стандард за управување со квалитет ISO 9001:2000

Наши производи:

• Машки и женски панталони - Службен и моден програм
• Машки и женски сакоа - Службен и моден програм
• Машки и женски јакни - Службен и моден програм
• Јакни изработени со Горотекс Технологија - Службен и моден програм

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Гоце Делчев“ бр.62
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 321 402

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)