9/30/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ЕВА СТАИЛ

Дејност: 
производство на детска облека

Ева стаил дооел Струмица има сопствено производство на детска облека. Работиме по најновите модни трендови со висок квалитет и вршење услуга(лон систем) по начинот кроење, шиење до финална изработка, како и само доработка.

Наши производи:

• Детски фармерки
• Детски трико панталони
• Детски блузи и маици

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.Маршал Тито бр.222
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 346 856
  • FaxФакс: +389 (34) 345 043
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)