8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ГЕОТЕРМИКА

Дејност: 
трговија на големо и мало

ГЕОТЕРМИКА-ТЕХ е основана како joint-venture компанија во 1996 година. Главна дејност на компанијата е проектирање и изведба на конструкции за оранжерии,фарми и опрема за истите. Подоцна продажната програма е проширена со комплетна понуда на репроматеријали потребни за земјоделско производство која вклучува:

1. Полиетиленско платно- PLASTIKA KRITIS -Крит, Р.Грција
2. Материјали за систем „капка по капка” - EURODRIP, PALAPLAST, AGRODRIP - Р.Грција
3. Системи за греење и ладење со оранжерии и фарми
4. Кристални и основни ѓубрива- ZIKO S.A – Р.Грција
5. Саксии и табли за расадопроизводство- TEKU - Р.Германија
6. Семенски хибриди за градинарски култури- DE RUITERS SEEDS – Холандија

Наши производи:

• Полетиленско платно: Продажба на трослојна полиетиленска фолија од повеќе типови и со различна трајност за покривање на оранжерии, полиетиленска фолија за употреба во производството на бостан, полиетиленска фолија за термичка завеса-тавански најлон
• Системи за наводнување капка по капка: За наводнување на градинарски култури, овошни насади и ситеми за наводнување со помош на микроспринклери
• Кристални и основни ѓубрива: Н-П-К 100% водорастворливи кристални ѓубрива, посебни макро елементи, основни ѓубрива со хуминска киселина
• Саксии и табли: табли за производство на млад расад, саксии за производство на саден материјал за градинарски култури и цвеќе.
• Семенски хибриди за градинарски култури: семенски материјал за домати, семенски материјал за слатка и лута пиперка, бабура, семенски материјал за кратка и долга краставица, семеснки материјал за модар патлиџан, семенски материјал за диња и лубеница

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Индустриска зона
    Василево бб
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 345 972

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)