8/14/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ЈОКА

Дејност: 
пререработка и производство на млеко и млечни производи и нивна дистрибуција

ДПТ ЈОКА дооел Струмица егзистира на пазарот од 1993 година. Во овие 12 години нашата фирма успеа да го прошири пазарот на своите производи и воведе нови производи преработени од млеко, кои се стекнаа со знак на квалитет а воедно и со препознатливост на пазарот. Нашите вработени ја имаат поминато обуката за добра производствена практика и спроведување на HASAP системот за кој очекуваме сертификат во најбрзо време

Наши производи:

• Кисело млеко – произведено од свежо кравјо млеко, не содржи конзерваси, млеко во прав и други додатоци
• Јогурт – произведено од свежо кравјо млеко, не содржи конзерваси, млеко во прав и други додатоци
• Свежо млеко – произведено од свежо кравјо млеко, не содржи конзерваси, млеко во прав и други додатоци
• Кравјо сирење – произведено од свежо кравјо млеко

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Индустриска зона Север
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 346 101

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)