7/3/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ТРГОПРОДУКТ

Дејност: 
производство на конзервиран зеленчук и овошје и сушен зеленчук и трговија на големо со стаклени тегли, стаклени шишиња и стаклени чаши

ДТ Тргопродукт доо е фирма во приватна сопственост основана во 1990 година. Од 2001 година сме генерални застапници на производите на „Српска фабрика стакла“ од Парачин и учествуваме со голем процент во вкупниот увоз на стакло за Република Македонија. Во сопственост имаме погон за преработка на овошје и зеленчук, а исто така и погон за дехидрација (сушење) на овошје и зеленчук чии производи се извозно ориентирани.

Наши производи:

• Конзервирани корнишони
• Конзервирана пиперка
• Конзервирана филета
• Конзервирани феферони
• Сушена пиперка

Генерални податоци:

 • AddressАдреса:
 • ул.„Маршал Тито“ бр.222
  2400 Струмица

  ул.„Гоце Делчев“ бб
  2400 Струмица
 • TelephoneТелефон:
 • +389 (34) 331 222
  +389 (34) 330 770
 • FaxФакс: +389 (34) 331 222
 • EmailEmail: 
 • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)