8/19/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ИНТЕР-ТРЕЈД

Дејност: 
производство на салати „ве-ге“ и трговија на мало

Интер-Трејд дооел експорт – импорт Струмица е фирма во приватна сопственост. Нашата основна дејност е трговија на стоки за широка потрошувачка преку двата маркети во Струмица: „Кружен тек“ и „ТТ-маркет“. Нашите производи-салати „Ве-ге“ ги произведуваме во производствениот погон во с.Турново, општина Босилово.

Наши производи:

• I група на салати со месо „Веге“ : пилешка Делукс, телешка Во:200 гр, 300гр-паковки и рефус
• II група: салати „Веге“-француска; туна; холандиска;руска салата;таратор; Весела салата; во 200гр; 300гр; и рефус паковки
• III група производи „Веге“ – модар патлиџан; тиквички; пиперки со урда; габи; грчка салата; во 200 гр.паковки
• IV група производи: плескавици од соја во смзната состојба во 500 гр.паковки
• IV група производи од месо:скара:ќебапчиња, плескавици, во смрзната состојба во пакување од 500 гр. И 1 кгр.колбаси во рефус, свежа состојба

Генерални податоци:

 • AddressАдреса:
 • ул.„Маршал Тито“ бр.103А,
  2400 Струмица
 • TelephoneТелефон:
 • +389 (34) 323 092
  +389 (34) 347 888
  +389 (34) 340 732
  +389 (70) 253 206
  +389 (70) 253 205
 • FaxФакс: +389 (34) 323 092
 • EmailEmail: 
 • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)