8/23/2019 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


МАКС

Дејност: 
производство на зачини и други додатоци

ДПТУ МАКС дооел Струмица е формирана 1990 година . Вистински развој го почнуваме во 1994 година, како фирма со производна дејност-пакување на прашкасти и зрнести прехрамбени производи. Тогаш производството беше во мал производствен погон во с.Босилово. Во 2003 година изградивме производствен погон во индустрискиот дел на Струмица – во кругот на поранешен Југопромет каде и се наоѓа денес. Отогаш до денес постојано го шириме машинскиот парк, со што го зголемуваме производството, асортиманот на производите и бројот на вработените. Производите ги продаваме на домашниот пазар. Покрај производниот погон во рамките на друштвото функционира дисконт за прехрамбени производи и продавница на мало.

Наша визија е постојано тежнеење кон развој, производство на производи со висок квалитет и поголем пласман на производите на домашенниот и странски пазар. Високата професионалност и успешност во извршувањето на делоните операции се императив за максимална заштита на интересите на нашите потрошувачи, деловни партнери и вработени.

Наши производи:

• Пециво 10 g
• Ванила 10 g
• Сода 20 g
• Лимонтуз 10 g
• Бибер мелен 10 g
• Бибер зрно 10 g
• Цимет 5 g
• Лук во прав 10 g
• Винобран 10 g
• Конзерванс

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Климент Охридски “ бб
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 345 735

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)