8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


С-М ПАЛИФРОВИ

Дејност: 
производство на картонска амбалажа

ДПТУ С-М Палифрови дооел Струмица произведува картонските гајби во различни димензии според потребите на купувачите, а се наменети за пакување на раноградинарски производи, зеленчук и овошје. Пласманот е претежно на домашниот пазар.

Наши производи:

• Картонски гајби

Генерални податоци:

 • AddressАдреса:
 • ул. Гоце Делчев
  (поранешен Југотекс)
  2400 Струмица
 • TelephoneТелефон:
 • +389 (34) 340 710
 • FaxФакс: +389 (34) 370 711
 • EmailEmail: 
 • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)