8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


МАК – СМОЛАРСКИ НОЈ

Дејност: 
Земјоделска производна дејност, организирано производство за познати купувачи, свое производство и трговија со овошје претежно слива сорта Stanley, вишна, малина, боровница, припрема за сушење на истата, Фарма за ноеви.

Концесионирано 100 хектари земјоделско земјиште на 30 години посадено со 7500 стебла слива Stanley, 3000 стебла калемени ореви, бараме партнер за ППП (Public Private Partnership), своја вода, систем за наводнување, лоцирана на главниот пат Струмица-Петрич-Солун, во близина на Смоларскиот водопад, голем потенцијал.

Наши производи:

• Пролетна зелка сорта PAREL испорака од 01.05-10.06 пакувана во различни пакувања од поединечно до 25kg нето
• Зелка сорта BRAVO, SAKATA паковка од поединечна до 25kg нето рефус и во двени боксови од 750kg нето, испорака 12 месеци
• Бостан испорака во картонски кутии и дрвени боксови од 750kg

Генерални податоци:

 • AddressАдреса:
 • ул. Димитар Влахов бр.106
  Струмица

  Фарма Смоларска раскрсница бб
  Ново Село
 • TelephoneТелефон:
 • +389 (34) 330 044
  +389 (34) 356 555
  +389 (70) 214 037

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)