8/23/2019 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


РОБЕРТО - 2

Дејност: 
производство, преработка и трговија на мермер

Роберто 2 е фирма во приватна сопственост која е основана 1998 година. Се занимава со преработка, обработка на мермер и гранит производство на мермер и преработка на истиот производство на мермерни скали и мермерни табли со повеке димензии и е наменета за странскиот и домашниот пазар.

Пазар на кој делува: Босна и Херцеговина, Грција, Бугарија, Хрватска, Словенија и Косово.

Фирма која има визија да прерасне во модерна европска компанија и прочирување на постојаната палета на производи.

Наши производи:

• Обработка на секаков вид на мермер во кој влегува полирање и рачна обработка на истиот, цената е различна зависно од материјалот и варира од 20€ - 600€.
• Мермерни плочки 15 000 м2
• Гранитни плочки 2 000 м2

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Ул. Ленинова б.б
    2400 Струмица

    Индустриска зона Василево
    Општина Василево
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 354 898

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)